Tietoa meistä

Keitä me olemme

Tervetuloa uuteen BRAbankiin!

Uusi BRAbank on seurausta BRAbank ASA:n ja Easybank ASA:n fuusiosta, joka astui voimaan 1. lokakuuta 2020. Uuden pankin pääkonttori sijaitsee Oslon keskustassa ja sillä on sivukonttori Bergenissä. Päätuotteemme ovat vakuudettomat luotot yksityishenkilöille Pohjoismaissa, houkuttelevat talletustuotteet sekä laskuostot ja luotot pienille ja keskisuurille yrityksille. BRAbank on täysin digitaalinen pankki, joka haluaa helpottaa jokapäiväistä pankkitoimintaa asiakkaillemme. Norja on maailman kärjessä digitalisaatiossa ja norjalaisilla asiakkailla on korkeat vaatimukset yksinkertaisille pankkipalveluille. Kehitämme uusia palveluita, jotka perustuvat nykyaikaiseen pankkiteknologiaan, ja markkinoimme yhdessä nykyisten ja tulevien kumppanien kanssa uraauurtavia tuotteita ja palveluita. Digitaalisilla lainausprosesseilla, yksinkertaisilla ja käyttäjäystävällisillä tuotteilla BRAbank on ottanut selkeän aseman pohjoismaisilla markkinoilla, jota pyrimme ylläpitämään joka päivä.

 

Meidän tarinamme

Uudella BRAbankilla on ollut pankkilupa vuodesta 2003. Pankki perustettiin nimellä Verdibanken, ja siitä tuli Easybank ASA omistajamuutoksen jälkeen vuonna 2016. Easybank on keskittynyt yksityisten markkinatuotteiden rahoittamiseen pk-yrityksille ja organisaatioille antaman luotonannon lisäksi. Pankki tarjosi myös säästötuotteita houkuttelevin ehdoin asiakkaille.

Vanha BRAbank ASA, aiemmin Monobank ASA, aloitti toimintansa marraskuussa 2015 Bergenissä tavoitteenaan luoda hyviä asiakaskokemuksia. BRAbank avasi toimintansa Suomessa vuonna 2017 ja Ruotsissa vuonna 2019. Lisäksi talletuspuolella pankki vakiinnutti itsensä Raisinin kautta Saksaan, Espanjaan, Itävaltaan ja Ranskaan. Tuotesalkku koostui vakuudettomista luotoista yksityishenkilöille, korkeakorkoisesta talletustilistä ja luottokorttiratkaisuista, kuten Mono Pay:stä, Monocardista ja Widerøe-kortista.

Molemmat pankit noteerattiin pörssissä, BRAbank Merkur Marketilla ja Easybank NOTC:llä, kun taas uusi pankki listataan Merkur Marketilla BRA-ME-tunnuksella 2. lokakuuta 2020. Pankki on julkinen osakeyhtiö (Oyj), jolla on noin 1850 osakkeenomistajaa fuusion jälkeen.