Tietoa meistä

Keitä me olemme

BRAbank ASA (aiemmalta nimeltään Monobank ASA) on täysin digitaalinen pankki, joka haluaa tuottaa asiakkailleen parhaita mahdollisia kokemuksia. Tavoitteemme on nostaa yksityishenkilöiden pankkipalvelut täysin uudelle tasolle tarjoamalla helppokäyttöisiä palveluita sekä innovoimalla ja kehittämällä päämäärätietoisesti.

Toimintamme alkoi marraskuussa 2015. Useimmat 60 työntekijästämme toimivat Bergenissä. Henkilöstömme on osaavaa ja sitoutunutta. Olemme olleet "Great Place to Work" alusta alkaen.

Uskomme, että pystymme yhdessä tuottamaan asiakkaille hyviä kokemuksia. Uskomme rehellisyyteen ja vastuullisuuteen sekä siihen, että ne, jotka uskovat voivansa muuttaa maailmaa, todellakin tekevät sen. Sitä tarkoitamme sanomalla "Trust your goals".

Kehitymme myönteisesti ja kasvamme. Kannattavuutemme on hyvä. BRAbank on saanut vahvan jalansijan Pohjoismaiden markkinoilla digitaalisten lainaprosessien sekä selkeiden ja helppokäyttöisten kulutusluotto-, kortti- ja maksuratkaisujen avulla. Vuoden 2018 lopussa antolainauskantamme oli 3,5 miljardia Norjan kruunua, ja meillä oli noin 30 000 asiakasta.

Olemme kasvaneet Pohjoismaissa laajenemalla Suomeen vuonna 2017 ja Ruotsiin vuonna 2019. Lisäksi meillä on talletustoimintaa useissa Euroopan maissa. 

Keskeiset tuotteemme ovat vakuudettomat lainat yksityishenkilöille, korkeakorkoiset tilit, kortti- ja maksamisratkaisut (Mono Pay ja Monocard), Widerøe-kortti ja Apple Pay. Jatkamme uuteen pankkiteknologiaan perustuvien palvelujen kehittämistä. Lisäksi kaupallistamme pankin johtavat ratkaisut yhdessä nykyisten ja uusien kumppanien kanssa.

BRAbank ASA on itsenäinen pankki, jolla on noin 1 000 osakasta. Osake on noteerattu Oslon pörssin Merkur Market -markkinapaikalla helmikuusta 2017 alkaen tunnuksella BRA-ME.

bilde